0 Kč
/ EUR

Delphi Technologies je nyní značka společnosti BorgWarner Inc.

 

Americká společnost BorgWarner Inc. jako celosvětový dodavatel komponentů a dílů pro automobilový průmysl jejíž historie sahá až do roku 1880 vlastní v současné době výrobní závody na 99 místech ve 24 zemích a zaměstnává přibližně 48 000 po celém světě.

Je světovým lídrem v oblasti čistých a efektivních technologických řešení pro spalovací, hybridní a elektrická vozidla.

2. října 2020 společnost BorgWarner Inc. oznámila, že dokončila akvizici společnosti Delphi Technologies. Jako značka BorgWarner si společnost Delphi Technologies Aftermarket udrží svou identitu značky a zákazníci po celém světě se budou moci spolehnout na své důvěryhodné kontakty pro prodej a podporu zákaznických služeb.

Důležité strategické a finanční výhody

Očekává se, že sloučení společností BorgWarner a Delphi Technologies přinese:

  • vylepšené produkty a nové možnosti společnosti BorgWarner v oblasti elektroniky a výkonové elektroniky. Delphi Technologies nabízí špičkové technologie v oblasti výkonové elektroniky a disponuje zavedenou výrobní, zásobovací a zákaznickou základnou. Spojení nabídne zákazníkům řadu integrovaných i samostatných produktů výkonové elektroniky (včetně vysokonapěťových střídačů, palubních nabíječek a systémů pro správu baterií) a funkcí (včetně softwaru, systémové integrace a tepelného managementu).
  • posílení aktivity společnosti BorgWarner na trhu užitkových vozidel a aftermarketu. Rozsáhlé produktové portfolio společnosti Delphi Technologies v oblasti spalovacích motorů doplňuje inovativní portfolio společnosti BorgWarner, které se zaměřuje na čisté technologie zvyšující účinnost a výkon moderních spalovacích vozidel. Doplnění o výsledky práce Delphi Technologies v odvětví užitkových vozidel a náhradních dílů poskytuje lepší rovnováhu mezi osobními vozidly, užitkovými vozy a aftermarketem.

18. února 2020 změnila společnost Delphi Diesel Systems Limited název na Delphi Technologies Limited.

23. října 2018 došlo ke změně loga společnosti

Na veletrhu AAPEX 2018 (Automotive Aftermarket Products Expo) měli návštěvníci stánku Delphi Technologies příležitost dozvědět se více o produktech Delphi a nové strategii aftermarketu - po oddělení od Delphi Automotive v prosinci 2017. Akce se konala v Sands Expo Center v Las Vegas, Nev., Od 30. října do 1. listopadu.

Mezi hlavní body účasti Delphi na AAPEX patřily:

  • Nová značka a balení
  • Nové testovací zařízení GDi a rozšíření programu
  • Novinky o rozšíření produktového portfolia

Na konci roku 2017 po oddělení divize Powertrain z Delphi Automotive se stala společností Delphi Technologies. Její komplexní technologické portfolio, včetně systémů vstřikování paliva, výkonové elektroniky a řídicích systémů pro konvenční, elektrifikované a plně elektrické osobní automobily a užitková vozidla, pomáhá předním světovým výrobcům automobilů vyrábět čistší, spolehlivější a efektivnější vozidla.

Portfolio společnosti se zaměřilo na čtyři klíčové oblasti:

  • Benzínové a naftové palivové systémy
  • Elektronika a řízení motoru
  • Řešení údržby, která zahrnují specializované odborné znalosti v oblasti řízení a odpružení
  • Diagnostika a testování

Individuální ceny pro registrované

Rychlé dodávky již od 24 hodin

Osobní přístup ne jen přes internet

Technická podpora i za přímé účasti výrobců

Čekejte prosím...